Over mij

Ik ben Ciska Spee, 47 jaar, geregistreerde gastouder en moeder van mijn 14 jarige dochter Quinta. Samen met Quinta wonen wij in de kinderrijke wijk Nieuw-Waldeck en is gelegen naast de Vruchtenbuurt, Componistenbuurt, Houtwijk en Loosduinen.

Tot september 2007 was ik werkzaam in de zorg en daarnaast werkte ik parttime vanaf januari 2007 als gastouder via een erkend gastouderbureau. Op deze manier had ik een leuke uitdagende combinatie van werk, mijn opvangkinderen en de zorg voor mijn dochter. Na verloop van tijd kwam ik er al snel achter dat het gastouderschap een passie is en dat dié passie heel erg bij mij past. In september 2007 ben ik fulltime gestart met mijn Gastouderopvang Butterfly. Gastouderopvang Butterfly kwam toen helemaal tot leven en zo is het vandaag de dag nog steeds.

Ik ben een erkend en geregistreerd gastouder en sta ingeschreven bij een geregistreerd gastouderbureau. Ik ben erkend, omdat ik in het bezit ben van een geldig Helpende, Zorg en Welzijn (niv 2) diploma en het certificaat EHBO aan Kinderen. En via het gastouderbureau wordt ik bijgeschoold. De GGD en de Gemeente Den Haag hebben mijn opvanglocatie goedgekeurd en daardoor sta ik geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. U heeft dan ook recht op Kinderopvangtoeslag wanneer uw kind bij mij in de opvang komt.

Het gastouderbureau en ik hebben elk hetzelfde doel voor Gastouderopvang voor ogen. Daarom werken wij ook graag samen aan kwaliteit in de opvang, een veilige en gezonde opvangomgeving en vooral persoonlijk en vertrouwd staat bij ons voorop.

Wilt u een kijkje nemen in mijn opvang? Kom gerust even langs.

"Wij hebben voor gastouderopvang Butterfly gekozen vanwege de professionaliteit van Ciska en de fijne rustige sfeer op de opvang."

Wouter & Marieke