De locatie

In mijn eengezinswoning heb ik een heerlijke speelruimte met voor alle leeftijden speelgoed, boekjes, knutselmaterialen en nog veel meer. Ik werk met thema’s en elk jaargetij of leuke feestdag komt terug in mijn activiteitenagenda. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers ingericht voor ‘het slaapje’ van mijn gastkinderen. Ze slapen allemaal in een eigen (KDV) bedje.

Mijn volledig gerenoveerde tuin (2017) wordt optimaal gebruikt en is kindveilig ingericht. Er is een ‘eigen’ jungle speeltuin voor de kinderen. We kunnen schommelen, spelen met het speelhuis, op de glijbaan, met auto’s en ballen. En er kan naar hartenlust gefietst worden.

Maar ook binnen doen we van alles. We zingen, dansen en doen lichte gymnastiek, (voor)lezen, knutselen, kleuren, verven en kleien. We  bouwen torens, puzzelen, spelen met poppen(wagens) en auto’s. 

Ook kunnen we met mijn mooie bakfiets op stap gaan. Wanneer het bijvoorbeeld waait zetten we de huif op en zo genieten we van de mooie natuur, het bos, het park en kunnen we met z’n allen tegelijk naar de speeltuin en de kinderboerderij.

En regent het pijpenstelen dan gaan de goedgekeurde kinderzitjes in mijn auto en kunnen we toch gaan naar waar we naar toe willen. En op pad gaan doen we natuurlijk alleen met toestemming van ouders.

Ik heb een persoonlijke, maar ook vriendschappelijke band met mijn gastkinderen en hun ouders. Een hele belangrijke factor in de Gastouderopvang. Uiteindelijk gaan we met elkaar voor hetzelfde doel; de ontwikkeling van het kind, een knuffel en een aai over de bol, aangevuld met lekker naar buiten en leuke activiteiten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor uw vragen of we maken een afspraak. U kunt ook gelijk het vrijblijvende contactformulier (<klikken) invullen, zodat ik contact met u kan opnemen. Op die manier weet ik precies wanneer de opvang in zal gaan, welke opvangdagen en opvangtijden u wenst. We kunnen dan gelijk kijken of ik uw kind kan plaatsen. 

" Ciska neemt voor ieder kindje de tijd, speelt met ze en zorgt ervoor dat ze zich veilig voelen. Als wij met onze kinderen langs haar huis rijden, hebben ze het erover dat zij daar ook wonen."

Familie de Vries