Ouders van Mats

Sinds onze zoon 3 maanden is gaat hij naar de Gastouderopvang Butterfly. Het geeft ons een goed gevoel om hem in een kleinschalige opvang thuis te brengen. Ik vond het in het begin erg prettig dat ik meerdere keren gewoon heb mogen meekijken bij Ciska hoe het er aan toe ging zodat ik mijn zoontje met een gerust hart achter kon laten.

Ik zou Ciska omschrijven als een zeer zorgvuldige en gestructureerde gastouder. Ze neemt de verzorging en veiligheid van de kindjes heel serieus en alles is goed geregeld en in orde. Ze organiseert allerlei leuke activiteiten en gaat er lekker vaak op uit bijvoorbeeld naar de speeltuin of de kinderboerderij. Via de app hebben we contact over praktische zaken en dit vind ik erg makkelijk. Elke kwartaal een keurige nieuwsbrief met tips en trucs en regelmatig leuke foto’s.

Het belangrijkst voor ons is dat onze zoon het naar zijn zin heeft op de gastouderopvang. En dat zit wel goed als ik zowel op zijn gezicht als dat van Ciska een grote glimlach zie verschijnen als ik hem ’s ochtend kom brengen. Het is hard werken voor Ciska maar ze doet het met liefde en ik denk dat de kindjes ook voelen.

Nelleke – januari 2016