Belangrijke informatie

Belangrijke informatie voor u!

Op maandag hebben we meestal een soort ‘rustdag’. In het weekend hebben kinderen vaak een ander ritme en kunnen dan moe zijn.

De slaapmomenten van het kind worden met u besproken en gebeurt in overleg. Met een eigen slaapknuffel en/of speen slaapt het kind als thuis.

Baby’s slapen meerdere keren, hebben meer eetmomenten en spelen in eigen ritme en naar wens van ouders. Uiteraard zorg ik er voor dat zij zich ook goed ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld iets vast pakken, rollen, zitten.

Mijn gastkinderen spoor ik de hele dag aan om goed te eten en te drinken. En al helemaal met warm weer.

En staat de zon hoog aan de hemel dan worden kinderen regelmatig tijdens het buiten zijn ingesmeerd met een hoge factor. Ouders vraag ik dan om wat extra kleding mee te nemen, een petje of hoedje, een kinderzonnebril. Zo kunnen we overdag lekker ravotten in het babybad met water, met de waterbaan en glijbaan en daar hoort natuurlijk ook een potje voetbal bij.

Ik besteedt veel aandacht aan bijzondere dagen en jaargetijden. Vader- en Moederdag wordt door ons niet vergeten. Sinterklaas loopt onze opvang niet voorbij, maar ook de paashaas niet. Mijn opvang wordt dan ook vaak versiert met allemaal door de kinderen zelf gemaakte projecten.

Ook vind ik het erg leuk om de ouder af en toe een app te sturen met een leuke foto of vertel ik hoe het gaat.

In het tarief is een broodmaaltijd, tussendoortjes, drinken inbegrepen en exclusief luiers.

" Kiest u voor gastouderopvang dan kan ik u verzekeren dat u een juiste keuze heeft gemaakt als u voor Ciska en haar gastouderopvang Butterfly kiest."

Marijke Mandjes (Gastouderbureau Haaglanden)