Ouders van Micha & Tara

Onze kinderen Micha (6) en Tara (4) hebben beide genoten van de tijd die zij de eerste vier jaar van hun leven bij Ciska hebben doorgebracht! 

Zelfs nu ze er niet meer voor opvang komen en wij langs haar huis rijden zegt mijn zoontje elke keer weer dat hij hier ook heeft gewoond. 

Wij hebben onze kinderen altijd met een goed gevoel bij haar achter gelaten. Elke ochtend even een kort overleg over hoe het met hen ging en na afloop een verslag van de dag. 

Ciska besteed veel tijd aan het werken in thema’s en maakt daarbij gebruik van verschillende soorten activiteiten. Knutselen, muziek maken, puzzelen, naar buiten, verkleden en wat al niet meer. Het komt allemaal aan bod. 

Ciska neemt voor ieder kindje de tijd en weet ze op hun eigen niveau aan te spreken en te begeleiden. 

Wat ik altijd als heel fijn heb ervaren is de goede hygiëne bij haar thuis. Overal is over nagedacht. Heerlijk! 

Als Ciska twijfels had over de gezondheid van een van onze kinderen dan volgde er telefonisch overleg. Heel fijn! Zo kan je samen beslissen wat juist is om te doen.

Mijn kinderen komen nog steeds wel eens bij Ciska en haar dochtertje spelen. De band die is opgebouwd blijft sterk. 

Kortom, een veilige en stevige basis voor de opvang van kinderen. Een opvang waar tijd en ruimte is voor liefde, aandacht en ontwikkeling. Ik had me geen betere opvang kunnen wensen! 

Liefs Erik en Arianne – mei 2014